В 10:00 часа той пристигна заедно с адвоката си Георги Гатев и

...
В 10:00 часа той пристигна заедно с адвоката си Георги Гатев и
Коментари Харесай

ГДНП отново привика Божков на разпит

В 10:00 часа той пристигна дружно с юриста си Георги Гатев и отхвърли коментар. Разпитът продължи 45 минути, предаде БНТ.

 

На излизане Божков съобщи, че няма какво да каже и даже не си спомня защо е бил разпитван.

 

По думите на пиара му това е 15-ият разпит на предприемача.

 

влязоха на инспекция в няколко парцела на предприемача. По думи на полицията се разследвала връзката на някогашния хазартен необут с убийството на Алексей Петров. Няколко часа след началото на интервенцията Божков бе изведен за разпит в Столична дирекция на вътрешните работи.

 

Божков е с 20 обвинявания и месеци наред се укриваше в Дубай, само че по-късно се върна, беше арестуван, а по-късно и пуснат под домакински арест. При завръщането на Божков в България се появиха догатки, че той може да има нещо общо с случая с някогашния основен прокурор Иван Гешев на пътя Самоков-София. Тази версия по този начин и не беше доказана. По-късно обаче се появиха подозрения, че предприемачът седи зад убийството на някогашната барета. Припомняме ви, че хазартният необут е подложен под домакински арест от края на август.

 

Той отхвърли да има връзка с убийството на Алексей Петров. Определи акцията като " поредна политическа принуда против себе си " по модела на събитията от 2020 година

 

ФрогНюз

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР